OVER ONS

Onze twee vaste locatie vind je in de stylish gym David Lloyd Amsterdam. Deze gym heeft onlangs een waanzinnig mooie transformatie ondergaan, dat je het helemaal niet erg vindt om naar de gym te gaan. Op deze locatie draait het allemaal om gezond en bewust met het lichaam bezig zijn. Daarom serveren wij hier mooie gerechten waar jouw lichaam om vraagt. Men zegt dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, daarom serveren wij o.a. mooie biologische yoghurtsoorten goedgevuld met vers fruit/huisgemaakte granola, ambachtelijk bereide rijke granola bars vol met fijne smaken, huisgemaakte sappen vol aan vitamines en antioxidanten. Dit zodat jij jouw dag goed start en klaar bent voor jouw work-out. Ben je opzoek naar een lichte maaltijd voor het sporten of wil je na het sporten voldaan genieten van een heerlijke maaltijd; dan serveren wij mooie frisse salades vol met verrassende biologische producten. Als onze gerechten zijn vers en ambachtelijk bereid door de chefkok Mohamed Mahraoui (bekend van restaurant Bo Cinq). Al onze gerechten zijn uitvoerig getest op kleur, smaak en de diversiteit van de ingrediënten met als belangrijkste pijlers dat deze 100% biologisch en gezond moeten zijn, oftewel 100% verantwoord genieten!

Alle maaltijden kun je op onze locatie proeven, maar zijn ook als take-away mee te nemen*. Handig wanneer je doorgaat naar jouw werk
of naar huis en geen zin hebt om nog boodschappen te doen en/of te koken.

*Onze locatie is alleen toegankelijk voor de members van David Lloyd Amsterdam.

Voor bestellingen verwijzen wij je graag door naar onze andere locatie Pita Queen Market 33 of naar de food delivery service van Deliveroo en UberEATSNL.

LOCATIE & OPENINGSTIJDEN

David Lloyd
Overtoom 557
1054 LK Amsterdam

Maandag: 08.30 - 22.00 uur
Dinsdag: 08.30 - 22.00 uur
Woensdag: 08.30 - 22.00 uur
Donderdag: 08.30 - 22.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 22.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 20.00 uur
Zondag: 09.00 - 20.00 uur

Let op: Pita Queen is alleen toegankelijk voor de members van David Lloyd.