RESERVEER NU

Of je nu op zoek bent naar een mooie toevoeging voor een bedrijfsevenement, jouw huwelijk, festival of tijdens privé feesten zoals verjaardagen en partijen, het kan nu overal in Nederland met de Pita Queen Airstream foodtruck! Geheel afhankelijk van jouw wensen kunnen 

wij een passend aanbod samenstellen. Ieder gerecht wordt vers en ambachtelijk bereid op locatie door onze chefs. Met onze unieke Airstream foodtruck uit de jaren '60, welke uniek is in zijn soort, wordt direct een waanzinnige eye-catcher gecreëerd!

OVER ONS

Pita Queen biedt het o zo bekende pita broodje aan, maar dan volledig biologisch, gezond en lekker in een jasje van nu!  Al onze pita broodjes en producten zijn dagvers en huisgemaakt door de bekende chef Mohamed Mahraoui, bekend van o.a. restaurant Bo Cinq in Amsterdam. Van de eigengemaakte pita broodjes (spelt, volkoren, glutenvrij) tot en met de huisgemaakte Quinoa biscuits, alles wordt door Pita Queen zelf bereid.  Alle pita’s zijn uitvoerig getest op kleur, smaak en de
diversiteit van verse ingrediënten, met als belangrijkste pijlers dat deze 100% biologisch en gezond moeten zijn, oftewel 100% verantwoord genieten! 
Of je nu op zoek bent naar een gezonde lunch, snack of (quick) dinner, het kan nu verantwoord met Pita Queen. Kortom, dé gezonde all day food experience!

BEREIK

De Pita Queen Airstream foodtruck is uniek in zijn soort! Met onze originele en authentieke Airstream trailer uit de jaren `60, waar ieder deukje en krasje uit de jaren de Airstream zijn unieke look and feel geeft, zijn wij je graag overal op locatie in Nederland van dienst!

Van grote festivals, bedrijfsfeesten, evenementen tot en met verjaardagsfeesten; geen locatie is voor ons te gek!

MENU

Contact

Vul gerust het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!

Uiteraard bij vragen kunt u ons altijd mailen op info@pitaqueen.nl.

Stuur ons een email

Pita Queen
Nickeriestraat 4-2
1058 VW Amsterdam
info@pitaqueen.nl

KvK nummer: 65848160
BTW nummer: NL856286023B01