RESERVEER NU

Of je nu op zoek bent naar een mooie toevoeging voor uw bedrijfsevenement, uw huwelijk, festival of tijdens prive feesten, zoals verjaardagen en partijen, het kan nu overal in Nederland met Pita Queen. Met onze unieke catering service op locatie kunnen wij je altijd en overal van dienst zijn. Met een passend aanbod volledig afgestemd op jouw wensen voor de dag, bezorgen wij je altijd en te nimmer een overheerlijke, feestelijke en culinaire food experience!

OVER ONS

Pita Queen biedt het o zo bekende pita broodje aan, maar dan volledig biologisch, gezond en lekker in een jasje van nu!  Al onze pita broodjes en producten zijn dagvers en huisgemaakt door de bekende chef Mohamed Mahraoui, bekend van o.a. restaurant Bo Cinq in Amsterdam. Van de eigengemaakte pita broodjes (spelt, volkoren, glutenvrij) tot en met de huisgemaakte Quinoa biscuits, alles wordt door Pita Queen zelf bereid.

Alle pita’s zijn uitvoerig getest op kleur, smaak en de diversiteit van verse ingrediënten, met als belangrijkste pijlers dat deze 100% biologisch en gezond moeten zijn, oftewel 100% verantwoord genieten! Of je nu op zoek bent naar een gezonde lunch, snack of (quick) dinner, het kan nu verantwoord met Pita Queen. Kortom, dé gezonde all day food experience!

MENU

Van een ambachtelijk bereide pita spelt met dagverse tonijn geïmporteerd uit Frankrijk tot en met huisgemaakte mini pita’s crispy zalm, Falafel biscuits en Peking eend; niks is Pita Queen te bijzonder. Met onze huisgemaakte pita broodjes (spelt, glutenvrij, wit of volkoren) in combinatie met unieke huisgemaakte vullingen, waar men altijd de keuze heeft vegetarische, vlees of vis opties, zit er altijd voor ieder een passende keuze tussen! Natuurlijk staan jouw wensen centraal. Indien je speciale wensen hebt, schroom niet om ons te contacten. Wij denken namelijk graag met je mee!

MENUKAART

CONTACT

Vul gerust het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!

Uiteraard bij vragen kunt u ons altijd mailen op info@pitaqueen.nl.

Stuur ons een email

CONTACT

Pita Queen
Nickeriestraat 4-2
1058 VW Amsterdam
info@pitaqueen.nl

KvK nummer: 65848160
BTW nummer: NL856286023B01